Alla inlägg den 24 februari 2012

Av Carola Fritiofsson - 24 februari 2012 08:54

Varför ska man gå till en aukt. Hudterapeut?


Om Du vill ha rätt  produkter och vård för din hud ta då hjälp av en auktoriserad Hudterapeut, Varför? Jo för där finns riktig kunskap om just huden och dess tillstånd.


Det finns många olika OSERIÖSA sidor på nätet, ex kan man på en sida se vad man har för hudtyp,

Normal Hy , Bland Hy, Fet Hy, Akne, Känslig Hy, Torr Hy och Mogen Hy!!!!!!!( skrivet efter deras hemsida)

Och när man efter den här beskrivningen tagit fram sin hudtyp så kan man börja beställa produkter... Jag kan lova att det är inga billiga produkter heller...... Går folk på sånt här?


För det första så finns det endast 4 HUDTYPER :

NORMAL

TORR

FET

BLAND

och en rad olika hudtillstånd......


Jag vet även att det säljs andra DYRA märken vi hempartyn, varför? Om det är seriösa produkter så borde de väl ändå kunna säljas över disk? Eller vad tycker ni?

Jag vet av erfarenhet att de som använder dessa produkter inte har sån balans i huden heller... rentav stora allergiska reaktioner av dess "fantastiska party-produkter"

Vad har de för utbildning som står och demonstrerar och säljer dessa produkter? Jag har ju svårt att tro att en seriös Hudterapeut som lagt ut ca. 100.000 kr på sin utbildning står och säljer produkter i den här klassen och dessutom via hempartyn.... i så fall så har man ingen yrkesstolthet alls anser jag. Även många oseriösa nätförsäljare finns det också..... så se upp!

Ett av dessa företag hade dessutom sitt huvudkontor här i Karlskoga.....


Har ni erfarenhet av dessa oseriösa produktmärken? Skriv och berätta.


VAR RÄDD OM DIN HUD// Carola

Av Carola Fritiofsson - 24 februari 2012 07:37

                                                 

                                                  
                                            Vår-fin


Nu är det hög tid att ta hand om vintertrött hud och boosta den med nya krafter inför den kommande våren.

Vad passar då bättre än en ansiktsbehandling? Med nyfärgade fransar och bryn som är snyggt formade då kan jag lova att man känner sig som NY.

Att gå på en ansiktsbehandling gör verkligen susen för huden, en riktig peeling samt portömning som avslutas med en härlig massage och pricken över i en ansiktsmask som matar din hud med fukt och vitaminer. Redan efter en behandling märker man stora resultat, bra va?


Det finns mycket man kan göra själv som är bra för huden men inget slår en ordentlig ansiktsbehandling på salong, där använder man sig av proffessionella produkter som är mer kraftfulla än de man har för vardagligt hemmabruk, Därav det snabba resultatet.


                                       Peeling


Peeling: Det är det som tar bort alla döda hudceller som ligger ovanpå hudytan och täpper till, det finns många olika just för att passa för olika hudtyper och hudtillstånd.

Man väljer peeling efter avtvätt och en grundlig hudanalys. För att säkerställa hudens typ och i vilket tillstånd den befinner sig i krävs en ordentlig rengöring för i dessa steg så ser man hur huden reagerar och därefter väljer man passande produkter.

Så om du är osäker på vad du har för hudtyp så ta hjälp av en hudterapeut på SALONG!


I min salong gör jag en hudanalys GRATIS för att sedan rekomendera rätt produkter . välkommen att boka en tid på tel: 0707 89 00 71 .


//Carola


Ovido - Quiz & Flashcards