Alla inlägg den 15 april 2012

Av Carola Fritiofsson - 15 april 2012 20:03

                     

                            

             


                           Västkusten!


Har precis kommit hem från västkusten efter ett par dagars jobb där. En massa trevliga människor och ett himla drag har det varit på jobbet   , fantastiskt kul är det!

I strömstad var vi jag och min Peter, bodde på ett jättemysigt hotell mitt i strömstad, gångavstånd till jobbet.

Det första man tänker på är väl färsk fisk när man säger västkusten? I alla fall gör jag det men att en enda fiskmås kunde låta så -skriiiika- det kunde jag väl aldrig tro, så mina sömntimmar ligger på minus efter det här helgen pga. FISKMÅSAR   .


På fredag kväll var vi ute och åt på en riktig fiskrestaurang som heter Rökeriet, fantastiska räkor till förrätt och mycket god fisk till huvudrätt. Rekomenderas varmt!

     

 Brasan var tänd när vi var där, så mysigt   .


Många norskar är det i strömstad och min norska är inget att skryta med.... men jag gjorde mig förstådd i alla fall.


Nu till hudvård som jag var där för, många olika människor träffar jag under en sådan här resa som har olika behov för optimal hudvård.

Det jag reagerar på är okunskapen bland många yngre acne-benägna tjejer och killar, de använder det starkaste de hittar för sina problem.... men min åsikt är att detta inte skapar balans i huden utan en obalans av dessa starka produkter som innehåller alkohol bl.a

Exempel en daglig ansiktsrengöring ska INTE innehålla så kallade peeling-korn, för om du använder dessa varje dag så kan jag lova att om du inte har ett  känsligt hudtillstånd så lär du få det inom kort, peeling rekomenderas ca. 1-2 ggr/vecka.

Nej bra produkter för att få balans i huden som varar länge.

Har man riklig acne så bör man uppsöka en hudterapeut för en djuprengöring bl.a, och evenuellt en hudläkare som kan skriva ut medicin mot acne, samt använda rätt produkter för sitt hudtillstånd. Så ni som har acne, tveka inte för att ta hjälp av hudterapeuter och doktorer för det finns hjälp, Tro mig!     

  //Carola






Ovido - Quiz & Flashcards