Alla inlägg den 18 mars 2012

Av Carola Fritiofsson - 18 mars 2012 08:57

              

               Behöver också bra hudvård!



                           


Brukar du "glömma" bort att smörja dig efter dusch eller bad? Då bör du tänka om, för huden på kroppen behöver också vård av bästa sort.


Jag tänker här tipsa om helt fantastiska produkter från VICHY, du har säkert sett deras produkter tidigare på olika apotekskedjor.


Här är en DUSCHCREME  för torr/mycket torr hud som är fuktgivande och INTE torkar ut huden, den har en mild blommig doft. ca.pris 99krför 200ml.


BODYLOTION som har en lätt konsistens med en helt fantastisk återfuktning som går in lätt i huden. Den passar för en normal/torr hud. Ett stort plus är den STORA flaskan med pump.

ca.pris 219kr för 400ml.


BODYCREME som har en rik konsistens, något kraftigare än bodylotion men den går snabbt in i huden och lämnar ingen fet hinna efter sig, den passar en torr/mycket torr hud.

ca.pris 219kr för 400ml, STOR burk.


Dessa produkter innehåller bl.a Macadamia olja, karite'smör som mjukgör , skyddar och lugnar huden. Glycerin och hepes som tillför huden fukt och exfolierar samt thermalsk källvatten från vichy som stärker och lugnar huden.


Med dessa ingredienser så exfolieras huden så att de aktiva fuktämnena i produkten tränger ner och återfuktar på djupet. ETT STORT PLUS för den UNDERBARA DOFTEN i produkterna  , för hur viktig är inte den? Jag har mycket svårt för dofter, får ofta huvudvärk av starka dofter så för mig är det MYCKET viktigt.

Jag är fast   .


Du hittar produkterna på de flesta apotek. 




      //Carola

Ovido - Quiz & Flashcards