Alla inlägg den 18 januari 2012

Av Carola Fritiofsson - 18 januari 2012 10:58

EUCERIN!


Känner ni igen bilden?

Jag antar att ni inte gått miste om Eucerins storsatsning av lancering av deras senaste produkt Hyaluron filler.


Jag fick själv äran att vara med på den demoturnen som genomfördes under våren sommaren 2011. Det var ett av mina roligaste uppgrag jag gjort som hudterapeut.

Vi var ute på olika Apotek runt om i Sverige, mest runt stockholm. Egen bil med eget demomateial i, tacka vet jag gps när man skulle hitta till alla olika apotek mitt i stockholm.    

Jag har varit på samtliga apotekskedjor som finns i Sverige, mycket intressant.

Personalen på apoteken var otroligt tacksamma för att vi kom och demade produkterne, inte minst för deras egen del. Det var långa tuffa dagar men otroligt givande, superkul!

Jag var på kungens kurva på apteket ab när Marianne som jobbar för Eucerin kom förbi och gick igenom solmaskinen   (mäter hur länge du kan vara i solen och vilken spf du ska använda) Hon kan verkligen sin sak, superduktig kvinna som hjälpte mig till höga säljsiffror, Tack Marianne!

Vi demade även Eucerins hela solsortiment som sålde otroligt bra, Eucerins solkräm för barn har fått bäst i test flera år i rad, så produkterna är av hög kvalitet.


Idag tänkte jag gå igenom lite gällnde deras nyaste produkt :Hyaluron filler.

Den innehåller Hyaluronsyra det är ett kroppseget ämne som binder fukten i huden, enkelt förklarat. Eucerins produkter är snälla mot huden och ger inte allergiska reaktioner.


  Hyaluron Filler Day Cream (Spf 15)

Denna Dagkräm är för en normal till torr hud och innehåller spf 15.

Mycket kraftfull återfuktare.

     Hyaluron Filler Light Day Cream (Spf 15)

Den här dagkrämen är för en  blandhud till fet hudtyp, den är lättare i konsistensen och lämnar ingen fet hinna efter sig, även denna innehåller spf 15. Bra som make up -bas.


     Hyaluron Filler Night Cream

Den här nattkrämen är en riktig mirakelkräm, den återfuktar huden mycket kraftfullt så den är helt klart en favorit för vintertorrisar.

(har även använt den på mina och min mans supertorra fötter och fått ett helt otroligt resultat , lite lyxigt kanske men bättre fotkräm har inte jag funnit efter alla år av letande....)



     Hyaluron filler Eye Treatment (spf 15)

Den här ögonkrämen innehåller även den hyaluronsyra för att fylla ut rynkor, även spf 15.

Ganska kraftig i konsistensen men den går in i huden och lämnar inga feta partier efter sig.


Läs mer om produkterna på : www.eucerin.com 


Samtliga produkter finns på de flesta Apotek.


                                             

     //Carola




Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards